BOKPROJEKT GABRIELL ELLA!

Gabriell Ellas bok projekt är ett universellt uppdrag som jag påbörjade för några år sedan. Det har varit en lång resa att samla material till denna bok, och som arbetande medium har jag hjälpt mig själv, många vänner och klienter att skapa lugn både personligen och i deras hem.

Det har varit ett omfattande arbete som har gett mig många personliga andliga upplevelser och kunskaper om hur själar fungerar i den så kallade mellanvärlden, där vilsna själar fastnar när de missar sitt ljus vid dödsögonblicket.

Som arbetande medium har jag utfört många mediala arbeten och vägledningar på distans för att hjälpa vilsna själar att återvända till sitt ljus, den rätta platsen enligt dessa själar är den dimensionella Andra Sidan. Jag hjälper dem att komma hem och finna ro för själen.

Vilken fantastisk vägledning och budskap de har gett mig och mina vänner, samt klienter som jag har hjälpt. Deras erfarenheter av de vilsna själarnas dimension och mediala samt själsliga upplevelser har hjälpt mig att utvecklas ännu mer inom detta område. Genom att kanalisera denna information från de vilsna själarna och andra sidans själar har jag fått möjlighet att fördjupa min kunskap. De har uttryckt en önskan att jag ska skriva ned deras information i en bok och utbilda andra om hur viktigt detta är.

De själar som jag benämner som de Vilsna Själarna är de som ännu inte har funnit sitt ljus och Andra Sidan. Dessa själar befinner sig i en slags mellanvärld och vet inte hur de kan få hjälp. Det enda de känner till är att de behöver kontakta någon av oss människor som lyser som en stor glödlampa ovanför vårt huvud. Då vet de att vi kan assistera dem vidare och ge dem en ny möjlighet att nå ljuset och Andra Sidans dimension. Där kan de uppnå frid och få en ny chans till själslig tillväxt och lärande för att förbereda sig inför nästa återfödelse, om det är vad deras själ önskar.

Boken kommer att utforska de själar och andar som befinner sig på Andra Sidan, samt de vilsna själarna som inte har kunnat ta sig dit vid dödsögonblicket. Dessa vilsna själar behöver hjälp av ett medium eller en ljusarbetare som har kunskap om att guida dem till ljuset

Allt jag, Gabriell Ella, delar här utgör utdrag från min kommande bok. Dessa är kanaliserade och upplevda erfarenheter av själar som har önskat att få framföra sina tankar.

De vill att vi ska bli medvetna om vilka själarna är och hur de ser på sin relation till oss som kommer att läsa om dem och ta del av deras budskap som levande människor på jorden.

Dessa själar har önskat att delta i boken, och detta har skett genom min ljuskanal, där jag delar min sanning baserad på min egen erfarenhet som arbetande medium, trance medium, healer, samt djurhealer och djurkommunikatör.

Läs och kommentera gärna om du vill. Skriv gärna till mig om du har frågor på min kommande boks inhållTill E-post: gabriellellamedium@gmail.com

Betyg: 1 av 5.




Dessa fallbeskrivningar är nedkanaliserade genom mig, Gabriell Ella från en Vilsen Själ som behövde min hjälp med att återfinna sitt ljus igen. Denna själen missade vid sitt dödsögonblick ljuset när den lämnade den fysiska kroppen på väg till Andra Sidan (hem för själens fortsatta existens)

FALLBESKRIVNING UR MIN KOMMANDE BOK – jag, Gabriell Ella har upplevt detta möte med den Vilsna Själen.

Vilsen själ i mitt kök nu. En man , 57 år som gick bort i magcancer .

Det upptäcktes mycket sent, så jag hann inte få någon behandling utan endast en snabb diagnos och beskedet att jag endast hade tre veckor kvar att leva här på jorden. Jag kände förtvivlan, frustration och ilska mot Gud som inte kunde förlänga min tid. Jag kände mig inte redo att lämna min familj ännu.

Jag hade många projekt att slutföra och planer för min tidiga pension. Min fru och jag hade redan planerat att jag skulle gå i pension vid 61 år och 3 månader för att resa mer och ta hand om våra barnbarn. Min frus sammanbrott var hjärtskärande.

Jag var förkrossad för min fru. Hon bröt ihop fullständigt, precis som jag min älskade fru. Om du någon gång läser detta så vill jag bara säga att jag älskar dig för evigt i all oändlighet. Gabriell har berättat för mig att hon och änglarna kommer att hjälpa mig upp till mitt ljus som jag missade och därför är på denna hållplats.

Jag är otroligt tacksam för att hon vill hjälpa mig och de andra själarna som står och väntar vid hållplatsen hos henne. Hon säger att jag kan komma och besöka dig och barnen på mycket lugnare kärleksfullare sätt när jag väl är i mitt ljus och kommer till andra sidan.

Jag trodde att jag skulle befinna mig där, men vid mitt dödsögonblick såg jag ett starkt ljussken. Jag dog snabbt, och mitt själsliga jag drog sig snabbt ur min fysiska kropp. Jag insåg att jag hamnat i en dimension mellan det fysiska livet och det tilltänkta himmelska paradiset på Andra Sidan.

Det var visst där jag tänkte att jag nu skulle befunnit mig, men som sagt, vid mitt dödsögonblick så såg jag ett mycket starkt ljussken som kom emot mig. Jag blev rädd och jag dog så fort och mitt själsliga jag drog så snabbt ut ur min fysiska kropp.

Jag tänkte att nu kommer de och tar mig någon annanstans än dit jag hade tänkt mig. De senaste levnadsåren varit väldigt intresserad och fascinerad av vart vi kommer. Om vi kommer till en himmelsk plats i dagligt tal som kallas för andra sidan.

Vilket jag då vid mitt dödsögonblick trodde att jag hade gjort automatiskt. Men eftersom efter ett tag förstod jag att det var visst inte den världen som min själsliga jag hade hamnat i.

”Utöver den fysiska dimensionen i mitt tidigare liv och det förmodade himmelska paradiset på andra sidan finns en dimension som saknar motsvarighet. Nu har jag den fina möjligheten att dela med mig av min själsliga resa hittills.

Det känns fantastiskt att snart få hjälp av Gabriell och änglarna att nå det ljus hon talar om för oss. Jag är glad att vara en del av denna bok och skriva om oss och vår värld. Det gläder mig att hon äntligen vill utföra detta universella uppdrag för vår räkning.

Ni som läser detta bör veta att det verkligen inte har varit lätt för henne att hantera oss vilsna själar, då vi har nästan konstant bundit oss till henne dag och natt.

Vi har gett henne många sömnlösa nätter, men nu när hon äntligen har tagit tag i att fullfölja sitt uppdrag från oss och änglarna kommer hon själv att finna frid och glädje i sitt liv.

Hennes uppdrag avslutas inte här med denna bok om oss; sedan kommer hon att lära alla ljusbärare/lightworkers som vill bli hjälpare.

För oss alla vilsna själar som vill hjälpa jorden genom dess energiförändring, att sända oss mot ljuset. Det himmelska paradiset, tack för mig, och tack till Gabriell och änglarna för all hjälp. En varm kram från mig.”

Jag är tacksam för möjligheten att dela min själsliga resa. Det känns bra att få hjälp av Gabriell och änglarna mot ljuset. Jag är glad över att vara med i boken och berätta om vår värld.

Det är glädjande att Gabriell tar sig an detta Universella uppdrag för vår räkning, trots de svårigheter vi vilsna själar har orsakat henne. Hon kommer att informera den fysiska världen om vår existens och hur vi behöver hjälp.

Gabriells uppdrag slutar inte här med boken om oss. Hon kommer att lära ljusbärare som vill bli hjälpare, för att stödja vilsna själar och hjälpa jorden i sitt energiskifte. Jag tackar för mig och tackar Gabriell och änglarna för deras stöd.

Soul Love and Light // Gabriell 

KONTAKT & TJÄNSTER

BOKA TID & BOKNINGSPOLICY / PRESENTKORT

HEM