HEM

”Behöver du vägledning i din karriär? Andekontakt med dina nära och kära på Andra Sidan? Reikihealing som är starkt stressreducerande? Kontakt med ditt djur? Jag är Medium, Healer, Djurhealer & Djurkommunikatör”

Jag finns här för dig som behöver min hjälp som ett professionellt arbetande Medium, Healer. Detta gör jag genom mina andliga och helande gåvor och genom min starka ljuskanal kanaliserar och förmedlas vägledande budskap kontakt med Andra Sidans Själar (dina nära och kära som har gått över) Genom min healing gåva ger jag stark healing till både människor och djur.

Jag är en ljusbärare som hjälper Dig som själ, person att helas och höja dina ljusfrekvenser och hitta tillbaka till Ditt inre själsliga jag, där Du kan utvecklas personligt och andligt som är Du på din livsväg här och nu och framåt.

GabriellElla💗min väg, vem jag är som Du Bokar och presentation av mina tjänster 💖

Mina expertområden och gåvor är att arbeta på själsliga höga ljusfrekvenser med Mästarenergier, Änglar, Andra Civilisationer, Andra Sidans Själar, Vilsna Själar, Reikihealing och mina egna kanaliserade healing och Djurhealing & Djurkommunikation ( för Hästar, Hundar, Katter och även andra djur) och för människor EVANEA Frequency Healing (TM)

HEM

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.