OM MIG

OM Gabriell Ella

Gabriell Ella Gustafsson

Hej, det är jag som är Gabriell Ella Gustafsson och arbetar som professionellt multidimensionellt Medium, Trance Medium, Healer, Djurhealer och Djurkommunikatör. Vilket gör det möjligt för mig att kommunicera med olika själarnas medvetande och Universums höga ljusfrekvenser som ; Mästarenergier, Änglar, Guider, Djur, Andra högfrekventa Ljusvarelser från olika civilisationer, Andra Sidan djur, Avlidna Själar och Vilsna Själar.mm.

Genom min starka ljuskanal kanaliserar och förmedlar jag vägledande budskap genom mina olika mediala och helande tjänster som ger dig tydlig information och ett starkt helande av din Universella och multidimensionella själ, aura, jordiska fysiska kropp och dess frekvenser.

Jag har förutom gått många olika mediala kurser och är Diplomerat och Certifierat Medium, Diplomerad  Reiki Master Teacher och har haft kurser i reiki healing och utbildningar i personlig utveckling. Som ett arbetande professionellt medium får jag daglig vägledning till mig och det är som att gå i en andlig skola. Vilket sker genom mina olika andliga hjälparteam och som jag ser som mina andliga samarbetspartner när jag utför de olika mediala och healing tjänster. Där det alltid sker ett utvecklande lärande av de gåvor som jag har inom dessa yrkesområden och är mitt kall här på jorden är att hjälpa alla själar, djur och ljusbärare i sitt utvecklande av sina kall.

Dessa negativa och ljusa energi frekvenserna existerar naturligt runt om oss och inom oss alla. De behöver vara i balans för att vi skall få känna frid, glädje och harmoni både utom som inom oss. Jag har under hela min uppväxt och vuxenlivet haft och har en daglig förekommande kontakt med dessa energiformer på olika sätt. 

Efter många års mediala upplevelser och livserfarenheter av både de positiva och negativa energier som har prövat mig, Det är har det också utvecklat mig till att bli en Ljusets bärare och tjänare av det högsta renaste ljusets kraft. Jag är en Lightworker.

Jag, Gabriell Ella Arbetar enbart på Distans !

Halmstad, Hallands Län i Sverige.

BAKGRUND
Diplomerad inom Reiki Healing kurser, Reiki Master, Diplomerad Livscoach och utbildning först till Diplomerat Medium och därefter till Certifierat Medium. Utvecklingen har sedan fortsatt från mina olika hjälparteam och en pågående växande, utveckling som fortsätter ständigt och det är roligt inom detta yrket med allt jag får veta och lära mig av mina olika andliga hjälparteam inom de olika områden och tjänster som jag arbetar och erbjuder professionellt.

Jag, Gabriell Ella har arbetat som Reikihealer i 21 år och lärt ut Reiki i 19 år och som professionellt Kanaliserande Medium och Trance Medium i 8 år.

UTBILDNING

Utbildad i Dr. Usui Reiki Master lärare grad, Reiki I/ Reiki II/ Reiki III Mastergrad och har Reiki kurser , samt ger Reikihealing på distans. Arbetat med Reiki professionellt i över 12 år.

Utöver detta pågår en ständig utbildning och personlig och andlig utveckling av mina gåvor och arbetssätt sker genom mina olika andliga hjälparteam.

KONTAKT & TJÄNSTER

BOKA TID & BOKNINGSPOLICY / PRESENTKORT

HEM