ETRAPON DJURHEALING & DJURKOMMUNIKATION™ 

ETRAPON Djurhealing & Djurkommunikation™  kombineras på ett unikt sätt i denna holistiska energihealingform, denna healing formen är nedkanaliserad av mig Gabriell Ella och är kanaliserad speciellt individanpassad för djur. Den använder ”MEDDBEDS frekvenser” för att behandla djur och hjälpa dom aktivera sitt eget självläkningssystem som de har deras energisystem naturligt.

Ibland känner även våra djur trötthet och obalans, precis som människor. Då kan de behöva stöd för sitt naturliga självläkande system för att återfå balans och vitalitet. Denna healingmetod verkar på flera energinivåer multidimensionellt och fokuserar på både kropp och själ.

Då hjälper energihealingen till med att kicka igång det självläkande energisystemet, som gör att djuren kommer i balans och får en fin möjlighet till uppnå ny vitalitet igen. Denna healingform arbetar på multidimensionella energiplan, samt fokus på kropp, aura och själ.

Denna healingmetod behandlar tidigare livsupplevelser, trauma från dåtid, nutid och framtiden som kan ha påverkat och blockerat energiflöden eller beteende hos djuret.

Healing sessionen sänds på distans och inleds först med ett samtal med djurägaren och därefter via djurkommunikation, där jag, tar kontakt med djuret om de vill ta emot healingen och får då information om vad djuret själv önskar få hjälp med och en speciell intentionsriktning på hälsan.


Efter healingsessions utförande återkommer jag, med en sammanställning till din mejl. Där förmedlas vad djuret själv har kommunicerat och önskar förmedla till sin ägare, samt förslag på åtgärder för att djuret skall må bättre.

OBS! En healingsession ersätter ej ett veterinärbesök, utan healingen skall ses som ett komplement.

💗Min bakgrund till att jag älskar djur och hur denna unika healing kom till💗

Fler önskade stark healing till sina hästar, katter, och hundar. Ett år senare kan jag erbjuda unika healingfrekvenser för djur offentligt för att fler ska få insikt, glädje, och hjälp.

Djurhealing & Djurkommunikations Healingpaket

Stora Healing Paketet = Djurhealing & Djurkommunikation omfattar 3 /set i totalt 9 dagars healing fördelat på 3 omgångar healing sessioner dagligen i 3 dagar och därefter 5 dagars vila för djuret och 2 omgångar/set till som sker totalt under en 3 veckors period.

Healing sessioner sker på distans i 3 omgångar och innebär att djuret får healing 1 ggr/dag i 3 sammanhängande dagar. Exempelvis måndag, tisdag, onsdag och vila i 5 dagar och då påbörjas healingomgång nr. 2 på tisdag veckan efter osv. med 5 dagars uppehåll och vila för djuret, som sedan upprepas igen t med omgång/ set nr.2 och därefter den sista omgången nr.3 av totalt 3 healing omgångar/set och kontakt med djurets ägare efter omgång set 3 dagar dagligen efter healing sessionerna via messenger eller mejl.

Lilla Healing Paketet = Djurhealing & Djurkommunikation omfattar 1 omgång/set healing sessioner dagligen i 3 dagar under 1 veckas tid.

Healing sessioner sker på distans i 1 omgång/set och effektivt i 3 dygn i 3 dagar är lika med dagliga healing i 3 sammanhängande dagar. Exempelvis måndag, tisdag, onsdag och samt kontakt med djurets ägare dagligen efter healing sessionerna via messenger eller mejl.

KONTAKT & TJÄNSTER

BOKA TID & BOKNINGSPOLICY / PRESENTKORT

HEM

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.